Tanulói Vita gyakorlati kurzus – ismételt – 2013.NOV.15.

2013 noveber 15-én (pénteken) terveinknek megfelelően elérhető árú, kifejezetten tanulóknak szóló kurzusaink első állomásaként megrendezésre kerül egy Vita(R) alapanyagokra épülő gyakorlati kurzus!
VITA VMK Master fémkerámia alapkurzus

Tudván, hogy a tanulókat rengeteg költség terheli a szakma elsajátítása közben; kifejezett szándékunk, hogy színvonalas, gyakorlatban is jól használható tudásanyagra tegyenek szert, számukra is megfizethető áron. Ezért a tanulói kurzusok árának leszorítása érdekében szponzorokat szerzünk, és oktatóink is mérséklik áraikat. Kérlek ragadjátok meg ezt a lehetőséget, és élvezzétek a szinte ingyen elétek táruló lehetőséget!

Hasonló színvonalas kurzusok díja 30 ezer forint nagyságrendjébe kerül, mi ezt az árat a harmadára szorítottuk vissza. Így a kurzus a tanulók számára 10ezer forintért látogatható!

Azon tanulóknak, akiknek ez a díj is magasnak tűnik, és saját munkájukkal hozzá tudnak járulni e kezdeményezés sikeréhez, további 2000 Ft kedvezményt tudunk felajánlani. Ehhez csak annyit kérünk, h lájkold, majd osszd meg a T-DentPress idevonatkozó facebook linkjét, h barátaid is tudjanak az eseményről, vagy ha hozol egy külsős résztvevőt (így mindketten megkapjátok a kedvezményt), esetleg hozol egy szép rajzot, melyet kiállíthatunk, vagy anatómikus mintázást, esetleg fizikai munkáddal segítenéd a rendezvény utáni helyreállítást. Csupán csak annyit kérünk, h irjátok kommentbe: “lájkoltam és megosztottam”, “hozok egy külsőst”, “rajzot”, “anatómiai mintázást hozok”, “önkénteskedem”..
Az ily módon tevékenykedő résztvevőknek mindössze 8ezer forintba kerül csak a kurzus.

Hívjátok Keresztes Tamást a 70/ 363 1010 számon, vagy írjatok emailt az info@tdentpress.hu címre a jelentkezéshez! Maximum 10 fő! Tessék regisztrálni időben!

Minden résztvevő kap majd oklevelet és ajándékot!

Tematika: VITA VMK Master fémkerámia alapkurzus
-megismerkedés a porcelánporral, amit a szortiment tartalmaz
-előkészületek a porcelánozáshoz (wash op, opákerezés)
-amit a fémváz készítéséről tudni kell!
-alkalmazott színek kiválasztása, szín elhelyezkedése a színgömbben
-classic és 3D-Master színrendszer összehasonlítása (prezentáció)
-kerámia felrakása, első égetés 3színből dolgozunk
-szín vizsgálata EASY_SHADE-val, összehasonlítás fogszínkulccsal
-prezentáció 5 szín alkalmazása
-kerámia felrakása 2.égetés
-prezentáció porcelán felrakása, effektek alkalmazásával
-festés, fényre égetés
-elkészült munkák kiértékelése, szín elemzése EASY-SHADE-val, fogszínkulccsal

Vezeti: Panyi János fogtechnikus mester
PanyiDent VITA MasterLab

Teltházzal megtartva!

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Email cím (nem tesszük közzé) A kötelezően kitöltendő mezőket * karakterrel jelöljük

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>