Fogszabályzós előadás

This gallery contains 12 photos.

2015.06.12-én fogszabályzós elméleti kurzus volt a laborunkban,amit dr. Dorozsmai Szonja fogszabályzós fogszakorvos és Dorozsmai Andrea fogtechnikus mester tartotta. A tanulóknak meghírdetett előadáson nagy szémban megjelentek meg mestervizsgára felkészülő kollégák is,így a terem kapacitását is próbára tettük. Ez az előadás egy … Continue reading

More Galleries | Leave a comment

Jobb agyféltekés rajzkurzus

This gallery contains 12 photos.

2015.04.10-12-én tartottuk meg az első jobb agyféltekés kurzusunkat, amit nem volt lehetőségünk meghirdetni, mert már szűk körben is elfogytak a helyek.A négynapos kurzust három intenzív nap alatt teljesítettük,szerintem igen jó eredménnyel. A gyerekek is élvezték ,bár a felnőtteknek is elég … Continue reading

More Galleries | Leave a comment

Lenyomatvételi és csiszolástechnikai kurzus

This gallery contains 9 photos.

2015.03.27-én Dr. Párkányi Kinga vezetésével már fogorvosoknak is rendeztünk egy összejövetelt,ahol az orvos-technikus kapcsolatát erősítve egy lenyomatvételi és inlay előkészítési előadást tartottunk. Akik szabaddá tudták tenni magukat egy délelőttre hasznos gyakorlati tanácsokat és problémamegoldó módszereket kaphattak a doktornőtől. Reméljük a … Continue reading

More Galleries | Leave a comment

Korszerűsödtünk, bővültünk, elköltöztünk!

Új címünk: Kresz Géza u. 29.

Posted in Egyéb | Leave a comment

Tanlabor-bemutató és nyílt nap

Kedves leendő tanulóink, szakma iránt érdeklődők! Június 2-án délelőtt nyílt napot tartunk, ahová szeretettel várunk titeket reggel 9 órától délig – déltől normál munkarendben folytatjuk működésünket. Tehát 9től 12ig sok szeretettel várunk titeket és szüleiteket egy kötetlen beszélgetésre és laborbemutatóra.

Posted in Egyéb | Leave a comment

Novemberben 2 új gyakorlati kurzus is indul!

Az előző HeraCeram kurzusunk sikerén felbuzdulva, illetve az akkor tett ígéretünk nyomán, az akkor megkezdett elméleti oktatást most gyakorlati képzés fogja követni. Novemberben 2 porcelános gyakorlati kurzust is megrendezünk.
- Az egyik a Heraeus alapanyagokra épülő rétegezési kurzus. Vezeti: Kovács Éva (T-Dent Press Kft.)
- A másik kurzus kifejezetten tanulóknak Vita anyagokra épülve. Vezeti: Panyi János fogtechnikus mester.(PanyiDent)

részletek itt:
Tanulói Vita gyakorlati kurzus – 2013.NOV.08
vagy a menüben a “képzések/továbbképzések” menüpont alatt…

Posted in Egyéb | Leave a comment

Elkészült az első bemutatkozó-videónk!

Posted in Egyéb | Leave a comment

Fogtechnika, mint modern manufaktúra, avagy kézzel készült mestermunka high tech eszközök és alapanyagok felhasználásával

Beszélgettünk laikusnak számító barátainkkal arról, hogy tudják-e hány lépésben készül egy kombinált munka. Meglepődve tapasztaltuk, hogy még a fogsorral rendelkező páciensek sem tudják, hogy milyen bonyolult munkafázisok végeredményeként, hány szakember összehangolt munkájának gyümölcseként készült el az általuk viselt fogsor.

 

Posted in Egyéb | Leave a comment

A szép mosoly mindenkinek jár! Nyári fogsortisztítási akció kivehető fogsorra!

Szakszerű fogsortisztítás 3.000,- forint helyett 1.000,- Fogsorjavítás 70% kedvezménnyel! Amennyiben 2 fogsort hoz, ingyen polírozással jutalmazzuk!

Akció egyéni ügyfelekre érvényes, nem fogorvosi ajánlat! XIII. kerületi lakosoknak további kedvezmény!

Posted in Egyéb | Leave a comment

Tanlaborunkat 5 munkaállomással bővítettük, ezekre helyekre elsős tanulók jelentkezését várjuk!

Nyár elején sok tanulójelöltet vissza kellett utasítanunk, vagy más labor felé irányítani, mert az összes rendelkezésre álló munkaállomás betöltésre került.
Laborrekonstrukciónk nem csak az eszközöket érintette, hanem ki tudtunk alakítani 5 új munkaállomást is.

Képzésünk színvonala nagyon fontos számunkra: pénzt-, időt-, energiát, alapanyagokat nem sajnálva oktatjuk tanulóinkat. (Minden munkaállomás egyedi világítással, nagyítóval, mikromotorral és ‘no flame’ viaszkésmelegítővel van felszerelve, az utóbbi hónapban HD minőségű oktatóvideókat is készítettünk, valamint főállású laborvezető is segíti a tanulók képzését, akihez bármikor fordulhattok kérdéseitekkel).

A meghirdetett helyeket motivált, tanulni és szakmában dolgozni vágyó tanulókkal szeretnénk betölteni, ezért felvételi elbeszélgetésre és kis próbafeladatokra is számíthatsz.

Jelentkezésedet levélben az info@tdentpress.hu mailcímre vagy személyesen nyomtatott formában a laborunkba várjuk.

 

Posted in Egyéb | Leave a comment